Airco - verwarming en koelen Zoetermeer

GOEDE PRIJZEN EN ADVIEZEN VOOR EEN DUURZAMER NEDERLAND.

Verwarmen zonder aardgas – dat kan alleen met een kwaliteit  A++/+ energielabel airco! . Maak direct een afspraak en bespaar direct bel 085-0608856 voor een bezoek door een van onze bespaar adviseurs. 

Waarom de Energiebespaar Adviseur?

Airco - verwarming en koelen zoetermeer1
Airco - verwarming en koelen zoetermeer2

Airco - verwarming en koelen Zoetermeer

Veel mensen denken dat een airco alleen is om mee te koelen, maar airco’s zijn – zeker gezien de hoge gasprijzen –  zeer goed geschikt om je huis of kantoor mee te verwarmen. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de voordelen van airco met een A++/+ energielabel. Wij van de energiebespaaradviseur groep weten als geen ander welke airco de meeste besparing oplevert.

Een airco als verwarming is veel goedkoper dan een aansluiting op het warmtenet, of de tradionele gasgestookte HR cv ketel. Dat komt omdat het rendement ver boven de 400% stijgt> de SCOP

Airco - verwarming en koelen Zoetermeer

Airco’s werken als een warmtepomp. Bij het koelen van een ruimte verplaatsen ze warmte van de ene plek naar de andere met behulp van een compressor en een koelmiddel. De te transporteren warmte wordt aan de binnenruimte onttrokken en aan de buitenlucht afgegeven. Bij het verwarmen van je huis of kantoor is de werking precies omgekeerd: dan wordt de warmte aan de buitenlucht onttrokken en juist aan de binnenruimte afgegeven. Bij het verwarmen wordt dus geen warmte geproduceerd, wat weer gunstig is voor het energieverbruik. Er vindt enkel een warmtewisseling van buiten naar binnen plaats. Dit zorgt ervoor dat een airco die ook verwarmt een hoog rendement heeft.

Wij berekenen het beste airco systeem voor u en bespaar maximaal op uw kosten, voorbeeld;

Airco - verwarming en koelen Zoetermeer

Voor meer informatie en diensten bezoek ons op www.de-energiebespaaradviseur.nl