Verduurzamen is het nieuwe verhuizen

Subsidie Gelderland

Arnhem – Subsidieregeling Eigen Woning Aanpak (SEWA)  – doe de check

De SEWA is een subsidieregeling om woningen te isoleren en duurzamer te maken. Deze subsidie vergoedt voor een groot deel isolerende maatregelen en achterstallig onderhoud. In de wijken Geitenkamp, Presikhaaf, Klarendal, Arnhemse Broek en Malburgen zijn adressen gekozen die in aanmerking kunnen komen voor deze subsidie.

Samen met ons Verduurzamen en een afspraak maken met uw SEWA-subsidie: met jouw persoonlijk SEWA-advies doe hier de check en klik op ons logo:

Download hier het pdf formulier voor hulp bij verduurzamen van uw woning: klik hier

DUMAVA Subsidie Nederland

Bent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed? zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of monumenten? De subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. Check uw SBI Code voor DUMAVA Subsidie in de DUMAVA BROCHURE

Samen met ons Verduurzamen met uw DUMAVA Subsidie:

Beste verduurzamer,

Het kabinet stelt €237,5 miljoen beschikbaar voor de DUMAVA-regeling voor het verduurzamen van gebouwen. Het doel is om uw energieverbruik (en daarmee CO2-uitstoot) te verlagen en de gestelde klimaatdoelstellingen te behalen. Als maatschappelijke organisatie vervul je een voorbeeldfunctie voor onze maatschappij en speel je een belangrijke rol in een toekomstbestendige wereld. Deze subsidie is bedoeld ter ondersteuning van eigenaren van maatschappelijk vastgoed om te investeren in verduurzamingsmaatregelen.

Om een DUMAVA-subsidie aan te vragen, moet je voldoen aan de verschillende voorwaarden, zoals een projectplan, met o.a. energieadvies, onderzoek naar maatregelen, een gespecificeerde investeringsbegroting en te verwachten TVT, planning, CO2-vermindering en energiebesparing.

Daarom is het slim om uw aanvraag nu alvast voor te bereiden, de openstelling was nml al op 3 juni jl. en de einddatum is 31 oktober 2024

VRAAG UW DUMAVA SUBSIDIE en ADVIES HIER AAN KLIK OP ONS LOGO en download de DUMAVA BROCHURE